Ekolox Sosyal

 

İhtiyaç Kredisi Başvurusu Yaparken En Çok Nelere Dikkat Etmeliyiz?
Bireysel ihtiyaç kredisi sorgulama işlemi yaparak en uygun faizli sahip kredi bulmuşsanız. Şimdi sırada başvuru adımı kalıyor. İhtiyaç kredisi başvurusu yaparken başvuru yapan kişiden aranan şartlara, kredinin tüm koşullarına, talep dilecek olan bütün belgelere ve imzalanması luzumlu evraklara dikkat etmek önem taşıyor. Yapılan başvurunuzun boşa (ret olmasına) düşmesini önler, birde sonradan sıkıntı yaşamamanızı önlemiş olur.

Bankalarca İhtiyaç Kredisi Başvurusu Neden Onaylanmaz?
Bireysel ihtiyaç kredisi aylık faiz sorgulama ve hesablama araçı hizmetinizdeTüm herkes için ihtiyaç kredisi başvurusu, nakit para sıkışıklığında aklımıza gelen ilk çözüm oluyor. Özellikle internet üzerinde çok sıkça yapılan hesaplamalar (sorgular) online kredi başvuruları, ret cevabının alınma nedeni olabiliyor. Böyle durumlarda son başvurunuzu takiben 21 gün sonra tekrar başvuru denemenizi yapmanızı tavsiye ederiz.

Bireysel ihtiyaç kredisi hesaplanma işlemi yaparken en çok dikkat edilmesi luzumlu unsur bütçenin (gelir gider dengesi) sarsılmamasıdır. Bu sebeble bütçe dostu ihtiyaç kredisini bulabilmeniz için aylık taksit miktarına çok fazla dikkat ederek hesaplama yapmak gerekiyor. Bireysel ihtiyaç kredileri vade süreleri yasalar tarafından 60 ay olarak sınır koyuldu. Biz istesek dahi 5 yıldan daha uzun süreyle bir borçlanma yapamıyoruz. Bireysel ihtiyaç kredisinde en çok kredilendirme tutarı 50.000 TL ile sınır koyulmuşdurumdatır. Faiz oranları Merkez Bankası tarafından belirleniyor. Alt ve üst sınırları bu banka belirliyor.

Yorum Gönder

 
Top